Can we get remote action! back please?

Postby kemal94 » Wed Dec 21, 2016 3:05 pm

It's the only reason that I bought Action! and since I bought from steam, steam wont let me use your old version. Can we please get Remote Action back on 2.0
kemal94
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 21, 2016 2:57 pm
PC Specification: FX 8350 R9 280X Windows10 64bit 16GB Ram

Postby radi » Wed Dec 21, 2016 5:00 pm

Remote Action! has been replace with Monflo app and will be no longer available in Action! application.
User avatar
radi
Mirillis Team
 
Posts: 3452
Joined: Fri Mar 09, 2012 12:31 pm
PC Specification: i7-3610QM, 8GB RAM, GTX 660M

Postby kemal94 » Fri Dec 23, 2016 12:50 pm

Yeah I know but the thing is, I payed for that feature, and I'm not gonna pay monthly payment to use the same feature, your free version doesnt even support 1080p. The least you could do give premium features for life to Action! owners.
kemal94
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 21, 2016 2:57 pm
PC Specification: FX 8350 R9 280X Windows10 64bit 16GB Ram

Postby radi » Wed Dec 28, 2016 4:22 pm

kemal94 wrote:Yeah I know but the thing is, I payed for that feature, and I'm not gonna pay monthly payment to use the same feature, your free version doesnt even support 1080p. The least you could do give premium features for life to Action! owners.

Users who would like to use Remote Action feature can revert their Action version to 1.31.5 where RA feature is available here: http://download.mirillis.com/files/lega ... _setup.exe
User avatar
radi
Mirillis Team
 
Posts: 3452
Joined: Fri Mar 09, 2012 12:31 pm
PC Specification: i7-3610QM, 8GB RAM, GTX 660M


Return to Remote Action!



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest