Connection Failed

Postby SyerNide » Tue Dec 22, 2015 4:43 pm

Hi guys,

I dont know if anyone else is having this problem, but everytime I open my !action recorder is doesnt want to connect so that I can use Remote Action.

I have checked all my firewalls and antiviruses and still nothing.

I have logged into Remote and can see my PC but it is not connected. In my program is says that connection failed all the time.

I am really trying to figure this out but I cannot get it to work. Can someone please point me in the right direction because all the information is correct and all the apps have been reinstalled and still cannot get the computer to connect so that I can log in via my phone.

Any advice will be appreciated.

Regards to all and happy christams
SyerNide
 
Posts: 3
Joined: Wed Feb 04, 2015 3:51 pm
PC Specification: Windows 7

Postby peachey777 » Wed Dec 23, 2015 1:29 pm

I'm having the same issue. At first I thought I was maybe entering my login information incorrectly, but when you do that it will actually say "Invalid Password", but mine just says connection failed
Attachments
afd488ef2d.jpg
afd488ef2d.jpg (89.23 KiB) Viewed 4927 times
peachey777
 
Posts: 5
Joined: Mon Mar 31, 2014 12:59 pm
PC Specification: Core i5-2310, Radeon HD 7970, Win 8.1

Postby djdynamite123 » Fri Dec 25, 2015 10:53 pm

same here, absolute joke it is.
djdynamite123
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 31, 2014 11:33 am
PC Specification: i7 4770k, R9 290 Gaming, Win 7 x64.

Postby ED13 » Sun Dec 27, 2015 5:01 am

Also having the same problem.
ED13
 
Posts: 5
Joined: Sun Jul 05, 2015 2:17 am
PC Specification: FX8350, HD7950, Windows 10 Preview

Postby ED13 » Tue Dec 29, 2015 8:45 am

Here is a screen shot of my error.
Attachments
Action_error.jpg
Action_error.jpg (31.45 KiB) Viewed 4804 times
ED13
 
Posts: 5
Joined: Sun Jul 05, 2015 2:17 am
PC Specification: FX8350, HD7950, Windows 10 Preview


Return to Remote Action!



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron