Action! synchro issues - report here

Everything about Action! translations, questions, improvement reports...

Postby sweeney102 » Sat Mar 14, 2015 8:38 pm

Same problem for 3 months.

Three months and you say "it's fixed" and it's not.
Nobody here has been answered hardly, I'm done.

Bye guys. This was nice recording software while it worked.

(Don't even ask if I've updated everything. Yes I have, and it doesn't work.)
sweeney102
 
Posts: 1
Joined: Sat Mar 14, 2015 8:34 pm
PC Specification: Windows 8.1

Postby radi » Mon Mar 16, 2015 11:38 am

This issue has been fixed and confirmed. If you still experience any sort of synchronization issues please report it to our support team via support@mirillis.com.
User avatar
radi
Mirillis Team
 
Posts: 3452
Joined: Fri Mar 09, 2012 12:31 pm
PC Specification: i7-3610QM, 8GB RAM, GTX 660M

Postby marciomachida » Wed Mar 25, 2015 3:01 pm

Details about recording settings
Does problem occurs both for AVI and MP4 recordings? AVI - I don't try MP4 yet..
Does it occur for every game or only for a 1 title or a few? - Everygame recording + than 8min+-
Does problem occurs when recording to lower resolution (480p)? Yes
Does it occur when recording Windows desktop? Yes (I tried all the three options)

Please keep the scheme from below to report your issue:
OS: Windows 7 Ultimate 64b.
Video Card: R9270.
Current Driver version and date: 14.501.1003-141120a-177998C
Memory: 8GB, 1666Mhz
Monitor Resolution: 1920x1080, recording in full screen, window, desktop.
Recording mode: All.
Video Type: AVI.

The recorded file slow down the video em some parts, 3 seconds can be 6 seconds. I can't convert with converter software, I can't edit because is impossible to watch in Sony Vegas.

Action v1.24.2.

--

This is sad, Action is the best software ever, but I can't use anymore.......

---------

EDITED:
I never use MP4/MP4 AMDAPP because when I record with separate microphone audio, I can't import these files to Sony Vegas (only import audio, no vídeo). So I tried yesterday solve this problem in Sony Vegas downloading codecs and .dlls, I finally solved.

I tested 30min recording (MP4 AMP APP) gameplay and surprise, works properly !!!
I'll use this option right now until .AVI fix, because some games crash when I try record with AMD APP, maybe because I'm using the GPU.
marciomachida
 
Posts: 16
Joined: Mon Sep 03, 2012 3:20 am
PC Specification: Core i7 640M, Geforce 335M, Windows 7

Postby De_Haos » Tue Apr 14, 2015 5:51 pm

Audio out of sync when i record Dying Light.
De_Haos
 
Posts: 6
Joined: Sun Apr 28, 2013 11:23 am
PC Specification: i7-990X, 16GB, GTX 680, Windows 8 64bit

Postby Mortus » Tue Apr 21, 2015 11:46 am

De_Haos wrote:Audio out of sync when i record Dying Light.


Same issue here. It only happens randomly for me (in 30 seconds to a minute chunks) and seems to correlate when my FPS drops below 60.
Mortus
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 21, 2015 11:44 am
PC Specification: i5 2500, NVidia GTX 970, Windows 7 x64

Postby Yrfan » Fri May 01, 2015 6:26 pm

OS: Windows 7
Video Card: NVIDIA 760 GTX
Memory: 8GB
Monitor Resolution: 1920x1080
Video Editor: Adobe CS6
Game Problem: DarkSiders 2, Sonic & All Stars Racing Transformed, Max Payne 3, and others...
Video Type: AVI or MP4?

Hi everyone,

I have problems recording sounds on several video games : Action! doesn't record every sound of the game :?
For example, in Max Payne 3, I hear all the sounds in my headset, but on the recorded video, I hear Max's voice, but not all the SFX, other voices and bruitage like steps, glass, etc...
I really don't understand why, I checked all of my settings and everything seems to be ok.

Hope that someone can help me ! :)
Yrfan
 
Posts: 3
Joined: Fri May 01, 2015 10:28 am
PC Specification: Windows 7, I5 4670K & nVidia 760GTX

Postby Durandal799 » Fri May 08, 2015 3:52 pm

I see 86 posts to date, and no matter the config, they all have the same issue; audio sync problems. Has it been solved? Is it an upgrade issue? I'm running 1.24.1.0. I just purchased this software a few weeks ago, but if I had seen these posts beforehand, I would not have purchased it.

Please post the solution at the top level of this forum so people don't have to drill down and find it (if it exists) buried in some thread.
Durandal799
 
Posts: 7
Joined: Fri May 08, 2015 6:10 am
PC Specification: Intel i5 CPU, 8 GB RAM, 64-bit sys, Win7

Postby dottorfoggy » Sun May 10, 2015 9:16 am

OS: 8.1
Video Card: ATI r9 290 2 in cross fire
Current Driver version and date: 15.4, latest from april
Memory: 16 GB
Monitor Resolution: 1920x1080
Recording mode: Game 120fps
Video Type: AVI

in assetto corsa have this problem, wondering is there is a recommended write speed on HDD to know

actually my HDD is write/read 90/100
dottorfoggy
 
Posts: 9
Joined: Mon Feb 04, 2013 10:39 pm
PC Specification: 2600k,MavimusV,680TOP,1866MHz2x8gb,Win 8

Postby radi » Tue May 12, 2015 3:55 pm

This thread is no longer supported since mentioned issues has been fixed. Other synchronisation issues should be reported in separated threads unless there is a dedicated one.
User avatar
radi
Mirillis Team
 
Posts: 3452
Joined: Fri Mar 09, 2012 12:31 pm
PC Specification: i7-3610QM, 8GB RAM, GTX 660M

Previous

Return to Action! translations



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest