Users' Wishlist

Gameplay recording , desktop and web videos recording, music recording...

Postby bennsoncat » Mon Apr 03, 2017 11:10 am

DamianToczek wrote:
bennsoncat wrote:Please add Intel Quick Sync H265 support.

It's added, if you dont use Nvidia Acceleration you use as default "H265".

No, if I use Intel Quick Sync, it always uses H.264/AVC.
And I have an AMD card, so Nvidia Acceleration should have nothing to do with it.
bennsoncat
 
Posts: 3
Joined: Sat Mar 25, 2017 10:13 am
PC Specification: i7-7700, R9 285, Win 10

Postby Malcomwilk » Sun Apr 09, 2017 4:48 pm

Please add the ability to choose whether I want CBR, CFR, and VFR.
Malcomwilk
 
Posts: 1
Joined: Sun Apr 09, 2017 3:36 pm
PC Specification: win 10, geoforce 750 ti, 16gb ram.

Postby DyzGames » Fri Apr 14, 2017 6:23 pm

Please, I really want to have the option to set the microphone in mono (my stereo mic is broken and only records one side)
User avatar
DyzGames
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 28, 2017 7:11 pm
PC Specification: fx-6300, Nvidia GTX 960, windows 7

Postby _phantom_ » Tue Apr 25, 2017 1:31 am

it is possible in later versions can be added that each audio track is independent,

example .. track 1 audio game, track 2 skype, track 3 microphone 1, track 4 microphone 2 ..? Have multiple inputs for different audio tracks?
_phantom_
 
Posts: 5
Joined: Sat Nov 12, 2016 12:21 am
PC Specification: i7 Lynnfield, EVGA GTX 570, Win 10 Pro

Postby DrunkMonk74 » Mon May 01, 2017 2:07 pm

Cannot tell you how long this has been asked for without any meaningful response coming back!!!
i7-5960X @ 4.1GHz; Asus X99-Deluxe; 64Gb Hyper X Fury 2133MHz; 512Gb Samsung 850 Pro; EVGA Titan X SC; Asus PG279Q; NZXT Kraken X61; Corsair AX1200i; Phanteks Enthoo Luxe; Sennheiser GSX 1000; Logitech G13; Logitech G502 Proteus Core; Windows 10 x64
User avatar
DrunkMonk74
 
Posts: 22
Joined: Sun Dec 07, 2014 12:22 am
PC Specification: i7-4960X, GTX Titan X, Windows 10 x64

Postby techdude66 » Wed May 17, 2017 7:33 am

The ability to screenshot in USB/HDMI Mode?
The hotkey's grey in the settings. :?
techdude66
 
Posts: 1
Joined: Wed May 17, 2017 7:31 am
PC Specification: 2.50GHz i7-4710HQ, Win10, 8GB RAM, 970M

Postby Montago » Sun May 21, 2017 7:41 am

Option to disable Splash Screen ...

its sooooo freaking annoying !
User avatar
Montago
 
Posts: 119
Joined: Fri Mar 15, 2013 1:57 pm
PC Specification: Core i7 3770K, Asus 7970@1Ghz, 16GB DDR3

Postby Badfist » Wed May 31, 2017 8:02 am

the compatibility to run reshader on games. on some games we need to put d3d9.dll on bin folders and this is make action to dont work.
Badfist
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 12, 2017 7:51 am
PC Specification: CPU I5-4670 |Radeon R7 |Windows 10

Postby Eden Genesis » Fri Jun 02, 2017 12:17 am

I had a lot of suggestion, but one of my whish is that we can place our logo manually on the screen just like we place an icon on photoshop.

It would be nice to set an option to make it appear or disappears whenever we want or at least but a timer on it because on some videos, the logo ruin the visibility. I just want to use it as a watermark for my video, but it doesn't need to be visible for the full video. I know it's possible to do it on 3rd party softwares, but I'd prefer doing evrything right from Actions!

More suggestions to come...
Eden Genesis
 
Posts: 4
Joined: Thu Jun 01, 2017 11:54 pm
PC Specification: NVIDIA

Postby Sone » Thu Jun 22, 2017 12:50 pm

1. Ability to set additional microphone recording key.

Thanks.
Sone
 
Posts: 3
Joined: Mon Nov 07, 2016 12:49 am
PC Specification: Win7Pro64, GTX970

PreviousNext

Return to Action!



Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 12 guests